TAMARINDUS INDICA EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Tamarindus Indica Extract is an extract of the pulp of the Tamarind, Tamarindus indica L., Leguminosae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

84961-62-6

Codul EC# (European Community)

284-651-8

Funcțiile ingredientului cosmetic

KERATOLITIC : Ajută la eliminarea celulelor moarte ale stratului cornos

NETEZIRE : Încearcă să obțină o suprafață uniformă a pielii prin scăderea rugozității sau a neregularităților

Alte informații despre ingrediente cosmetice