PRUNUS CERASUS EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Prunus Cerasus Extrac is an extract of the whole plant of the Bitter Cherry, Prunus cerasus L., Rosaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

89997-53-5

Codul EC# (European Community)

289-688-3

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTIOXIDANTĂ : Inhibă reacțiile promovate de oxigen, evitând astfel oxidarea și râncezirea

KERATOLITIC : Ajută la eliminarea celulelor moarte ale stratului cornos

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

Alte informații despre ingrediente cosmetice