LAURUS NOBILIS ULEI ingredient cosmetic

Descriere

Laurus Nobilis Oil is the volatile oil obtained from the whole plant of the Laurel, Laurus nobilis L., Lauraceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

8002-41-3 / 8007-48-5 / 84603-73-6

Codul EC# (European Community)

- / - / 283-272-5

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

REVIGORARE : Oferă o prospețime plăcută pielei

TONIC : Oferă un sentiment de bunăstare pe piele și păr

Alte informații despre ingrediente cosmetice