HYDROLYZED GRÂU GLUTEN ingredient cosmetic

Descriere

Hydrolyzed Wheat Gluten is the hydrolysate of Triticum Vulgare (Wheat) Gluten derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

100684-25-1

Codul EC# (European Community)

309-696-3

Funcțiile ingredientului cosmetic

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

PROTECȚIA PIELII : Ajută la evitarea efectelor dăunătoare asupra pielii datorită factorilor externi

Alte informații despre ingrediente cosmetice