ASPERGILLUS / DEFATTED SOYBEAN SĂMÂNȚĂ FERMENT EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Aspergillus / Defatted Soybean Seed Ferment Extract is the extract of the product obtained by the fermentation of the defatted seeds of Glycine max by the microorganism Aspergillus.

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTIMICROBIANĂ : Ajută la controlul creșterii microorganismelor pe piele

TAMPON : Stabilizarea pH-ului unui mediu apos într-un interval îngust, chiar dacă se adaugă un acid sau o bază. Modificarea și / sau menținerea pH-ului produselor cosmetice la nivelul dorit.

UMECTANȚI : Menține și reține umiditatea

CONSERVANT : Inhibă în primul rând dezvoltarea microorganismelor în produsele cosmetice

Alte informații despre ingrediente cosmetice