JASMINUM OFFICINALE FLOARE / FRUNZĂ EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Jasminum Officinale Flower / Leaf Extract is an extract of the flowers and leaves of the Jasmine, Jasminum officinale L., Oleaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

90045-94-6

Codul EC# (European Community)

289-960-1

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

PARFUMARE : Folosit pentru parfumuri și materii prime aromatice

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

CALMARE : Ajută la ușurarea disconfortului pielii sau al scalpului

Alte informații despre ingrediente cosmetice