CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX ingredient cosmetic

Descriere

Chlorophyllin-Copper Complex is obtained from chlorophyll by replacing the methyl and phytyl ester groups with alkali and replacing the magnesium with copper. To identify the colorant meeting the requirements for labeling purposes in the US, the INCI Name Chlorophyllin-Copper Complex must be used. To identify the colorant allowed for use in the European Union (EU), the INCI Name CI 75810 must be used.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

11006-34-1

Codul EC# (European Community)

234-242-5

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTIOXIDANTĂ : Inhibă reacțiile promovate de oxigen, evitând astfel oxidarea și râncezirea

COLORANT : Destinat exclusiv sau în principal pentru a colora produsul cosmetic, corpul ca întreg sau anumite părți ale acestuia, prin absorbția sau reflectarea luminii vizibile; (precursorii coloranților oxidanti ai părului sunt considerați coloranți). Toți coloranții autorizați sunt substanțe din lista pozitivă din anexa IV la Regulamentul privind produsele cosmetice 1223/2009.

DEODORANT : Reduce sau maschează mirosurile neplăcute ale corpului

Alte informații despre ingrediente cosmetice