BENZYL SALICYLATE ingredient cosmetic

Descriere

Benzyl Salicylate is the ester of benzyl alcohol and salicylic acid. It conforms to the formula:

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

118-58-1

Codul EC# (European Community)

204-262-9

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUMARE : Folosit pentru parfumuri și materii prime aromatice

ABSORBANT UV : Protejează produsul cosmetic de efectele razelor UV

Alte informații despre ingrediente cosmetice