ASPERGILLUS / RASPBERRY FRUCT / RICE FERMENT FILTRATE ingredient cosmetic

Descriere

Aspergillus / Raspberry Fruit / Rice Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained from the fermentation of the fruit of Rubus idaeus and the grains of Oryza sativa by the microorganism, Aspergillus.

Funcțiile ingredientului cosmetic

TRATAMENTUL PIELII - EMOLIENT : Acționând ca lubrifianți pe suprafața pielii, oferind pielii un aspect moale și neted.

TRATAMENTUL PIELII - UMECTANT : Creșterea conținutului de apă al straturilor superioare ale pielii. Humectanții sunt în principal agenți higroscopici care atrag umezeala din aerul din jur.

Alte informații despre ingrediente cosmetice