ARTEMISIA ABROTANUM FRUNZĂ / TULPINĂ EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Artemisia Abrotanum Flower / Leaf / Stem Extract is an extract of the flowers, leaves and stems of the Southernwood, Artemisia abrotanum L., Compositae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

89957-58-4

Codul EC# (European Community)

289-576-4

Funcțiile ingredientului cosmetic

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

Alte informații despre ingrediente cosmetice