Aeollanthus Suaveonlens Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of Aeollanthus suaveonlens, Lamiaceae
ANTIMICROBIANĂ : Ajută la controlul creșterii microorganismelor pe piele
AROMATIZANT : Oferă aromă produsului cosmetic
PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.
antimicrobiană
antimicrobiană , vopsirea părului
anticorozive , antimicrobiană
antimicrobiană , antioxidantă , albire , tratamentul pielii , protecția pielii
antimicrobiană , antioxidantă , tratamentul pielii
antimicrobiană , antioxidantă
antimicrobiană , absorbant uv
antimicrobiană , albire , tratamentul pielii
antimicrobiană , antioxidantă , astringent , tratamentul părului
anti-sebum , antimicrobiană , antioxidantă , chelatare