Abietyl Alcohol is an organic alcohol derived from abietic acid or wood rosin. It conforms to the formula:
666-84-2
211-564-4
CONTROLUL VÂSCOZITĂȚII : Creșterea sau scăderea vâscozității (grosimii) produselor cosmetice.
umectanți , solvent , controlul vâscozității
umectanți , tratamentul pielii , solvent , controlul vâscozității
stabilizarea emulsiei , tratamentul pielii , controlul vâscozității
controlul vâscozității
astringent , formarea filmului , controlul vâscozității
tratamentul părului , umectanți , tratamentul pielii , surfactant - curățarea , surfactant - creșterea spumei , controlul vâscozității
formarea filmului , umectanți , tratamentul pielii , protecția pielii , controlul vâscozității
antistatic , formarea filmului , controlul vâscozității
formarea filmului , fixarea părului , controlul vâscozității
stabilizarea emulsiei , formarea filmului , surfactant - curățarea , controlul vâscozității