PROPOLIS CERA ingredient cosmetic

Descriere

Propolis cera is the waxy component of the resinous material found in beehives

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

85665-41-4

Codul EC# (European Community)

288-130-6

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTI-SEBUM : Ajutând la controlul producției de sebum.

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

NETEZIRE : Încearcă să obțină o suprafață uniformă a pielii prin scăderea rugozității sau a neregularităților

Alte informații despre ingrediente cosmetice