ORIGANUM HERACLEOTICUM ULEI DE FLOARE ingredient cosmetic

Descriere

Origanum Heracleoticum Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers of Origanum heracleoticum, Labiatae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

91721-63-0

Codul EC# (European Community)

294-363-4

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

REVIGORARE : Oferă o prospețime plăcută pielei

Alte informații despre ingrediente cosmetice