JASMINUM GRANDIFLORUM FLOARE EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Jasminum Grandiflorum Flower Extract is the extract of the flowers of Jasminum grandiflorum.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

84776-64-7

Codul EC# (European Community)

283-993-5

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

TRATAMENTUL PĂRULUI : Lasă părul ușor de pieptănat, suplu, moale și strălucitor și/sau conferă volum, luminozitate, luciu etc.

HIDRATARE : Mărește conținutul de apă al pielii și ajută la menținerea ei moale și netedă

PARFUMARE : Folosit pentru parfumuri și materii prime aromatice

Alte informații despre ingrediente cosmetice