HYPERICUM PERFORATUM FLOARE / TWIG EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Hypericum Perforatum Flower / Twig Extract is the extract of the flowers and twigs of the St. John's wort, Hypericum perforatum L., Hypericaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

84082-80-4

Codul EC# (European Community)

282-026-4

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTIMICROBIANĂ : Ajută la controlul creșterii microorganismelor pe piele

ANTIPERSPIRANT : Reduce transpirația

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

Alte informații despre ingrediente cosmetice