C8-22 ALKYL ACRYLATES / METHACRYLIC ACID CROSSPOLYMER ingredient cosmetic

Descriere

C8-22 Alkyl Acrylates / Methacrylic Acid Crosspolymer is a copolymer of C8-22 alkyl acrylate and methacrylic acid crosslinked with hexanediol diacrylate

Funcțiile ingredientului cosmetic

FORMAREA FILMULUI : Produce, la aplicare, un film continuu pe piele, păr sau unghii

FIXAREA PĂRULUI : Permite controlul fizic al stilului de păr

ONDULAREA SAU ÎNDREPTAREA PĂRULUI : Modifică structura chimică a părului, permițându-i să se fixeze în stilul necesar

Alte informații despre ingrediente cosmetice