ARTEMISIA AFRA FRUNZĂ / TULPINĂ ULEI ingredient cosmetic

Descriere

Artemisia Afra Leaf / Stem Oil is the volatile oil obtained from the leaves and stems of Artemisia afra, Asteraceae.

Funcțiile ingredientului cosmetic

AROMATIZANT : Oferă aromă produsului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

Alte informații despre ingrediente cosmetice