AMMONIUM C12-13 ALKYL SULFAT ingredient cosmetic

Descriere

Ammonium C12-13 Alkyl Sulfate is the ammonium salt of sulfonated C12-13 Alcohols.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

68081-96-9

Codul EC# (European Community)

268-364-5

Funcțiile ingredientului cosmetic

SURFACTANT - CURĂȚAREA : Umectarea suprafețelor corpului, emulsionarea sau solubilizarea uleiurilor și suspendarea solului (în general, astfel de ingrediente contribuie la proprietățile de spumare și spălare ale produselor de curățare).

Alte informații despre ingrediente cosmetice