AMMONIUM BISULFITE ingredient cosmetic

Descriere

Ammonium Bisulfite is an inorganic salt that conforms to the formula:

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

10192-30-0

Codul EC# (European Community)

233-469-7

Funcțiile ingredientului cosmetic

ONDULAREA SAU ÎNDREPTAREA PĂRULUI : Modifică structura chimică a părului, permițându-i să se fixeze în stilul necesar

CONSERVANT : Inhibă în primul rând dezvoltarea microorganismelor în produsele cosmetice

REDUCĂTOR : Modifică natura chimică a altei substanțe prin adăugarea de hidrogen sau prin eliminarea oxigenului

Alte informații despre ingrediente cosmetice