AMBURANA CEARENSIS ULEI DE SEMINȚE ingredient cosmetic

Descriere

Ambutama Cearenses Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Amburana cearensis, Fabaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

906351-54-0

Funcțiile ingredientului cosmetic

ABRAZIV : Îndepărtează materialele de pe diferite suprafețe ale corpului sau ajută la curățarea mecanică a dinților sau îmbunătățește luciul

Alte informații despre ingrediente cosmetice