ALOE BARBADENSIS FRUNZĂ EXTRACT ingredient cosmetic

Descriere

Aloe Barbadensis Leaf Extract is an extract of the leaves of the aloe, Aloe barbadensis, Liliaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

85507-69-3 / 94349-62-9

Codul EC# (European Community)

287-390-8 / 305-181-2

Funcțiile ingredientului cosmetic

UMECTANȚI : Menține și reține umiditatea

IGIENA ORALĂ : Oferă efecte cosmetice asupra cavității orale, de ex. curățare, dezodorizare, protecție

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

TRATAMENTUL PIELII - EMOLIENT : Acționând ca lubrifianți pe suprafața pielii, oferind pielii un aspect moale și neted.

Alte informații despre ingrediente cosmetice