ACRYLATES / STEARYL METHACRYLATE COPOLIMER ingredient cosmetic

Descriere

Copolymer formed from stearyl 2-methylpropenoate and one or more monomers of acrylic acid, methacrylic acid or one of their simple esters

Funcțiile ingredientului cosmetic

STABILIZAREA EMULSIEI : Ajută procesul de emulsificare și îmbunătățește stabilitatea emulsiei și durata de conservare

CONTROLUL VÂSCOZITĂȚII : Creșterea sau scăderea vâscozității (grosimii) produselor cosmetice.

Alte informații despre ingrediente cosmetice