ACETYL TRIBUTYL CITRATE ingredient cosmetic

Descriere

Acetylcitric acid tributyl ester

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

77-90-7

Codul EC# (European Community)

201-067-0

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

PARFUMARE : Folosit pentru parfumuri și materii prime aromatice

PLASTIFIANT : Înmoaie și face suplă o altă substanță care altfel nu ar fi ușor de deformat, de întins sau de prelucrat

Alte informații despre ingrediente cosmetice