ABIES ALBA CEARĂ DE FRUNZE ingredient cosmetic

Descriere

Abies Alba Leaf Cera is the wax derived from the needles of the fir, Abies alba, Pinaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

90028-76-5

Codul EC# (European Community)

289-870-2

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUMARE : Folosit pentru parfumuri și materii prime aromatice

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

PROTECȚIA PIELII : Ajută la evitarea efectelor dăunătoare asupra pielii datorită factorilor externi

Alte informații despre ingrediente cosmetice