(MAGNOLIA OFFICINALIS / PHELLODENDRON AMURENSE) SCOARȚĂ / CAMELLIA JAPONICA FRUNZĂ / ZINGIBER OFFICINALE RĂDĂCINĂ / CITRUS PARADISI APĂ DE SEMINȚE ingredient cosmetic

Descriere

(Magnolia Officinalis / Phellodendron Amurense) Bark / Camellia Japonica Leaf / Zingiber Officinale Root / Citrus Paradisi Seed Water is the aqueous solution obtained from the steam distillates of the bark of Magnolia officinalis and Phellodendron amurense , the roots of Zingiber officinale and the seeds of Citrus paradisi. The accepted scientific name for Citrus paradisi is Citrus x aurantium.

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTI-SEBUM : Ajutând la controlul producției de sebum.

ANTIOXIDANTĂ : Inhibă reacțiile promovate de oxigen, evitând astfel oxidarea și râncezirea

TRATAMENTUL PIELII - DIVERSE : Îmbunătățirea aspectului pielii uscate și / sau deteriorate prin reducerea exfolierii și restabilirea supleței.

Alte informații despre ingrediente cosmetice