ACRONYCHIA ACIDULA FRUIT POWDER

Descriere

Acronychia Acidula Fruit Powder is the powder obtained from the dried, ground fruit of Acronychia acidula, Rutaceae.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

1415551-71-1

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTISTATIC : Reduce electricitatea statică prin neutralizarea încărcăturii electrice pe o suprafață

TRATAMENTUL PĂRULUI : Lasă părul ușor de pieptănat, suplu, moale și strălucitor și/sau conferă volum, luminozitate, luciu etc.

UMECTANȚI : Menține și reține umiditatea

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE