ACHYROCLINE SATUREIOIDES FLOWER OIL

Descriere

Achyrocline Satureioides Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers and stems of Achyrocline satureioides, Asteraceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

92346-81-1

Codul EC# (European Community)

296-165-3

Funcțiile ingredientului cosmetic

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

TRATAMENTUL PIELII - EMOLIENT : Acționând ca lubrifianți pe suprafața pielii, oferind pielii un aspect moale și neted.

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE