ACETYLATED HYDROGENATED COTTONSEED GLYCERIDE

Descriere

Acetylated Hydrogenated Cottonseed Glyceride is the acetyl ester of the monoglyceride derived from Hydrogenated Cottonseed Oil.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

165800-53-3

Funcțiile ingredientului cosmetic

TRATAMENTUL PIELII - OCLUZIV : Încetinește evaporarea apei de pe suprafața pielii. Ocluzivele sunt în general lipide care tind să rămână pe suprafața pielii și astfel cresc conținutul de apă al pielii.

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE