ABIETIC ACID

Descriere

Abietic Acid is an organic acid derived from wood rosin. It conforms to the formula:

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

514-10-3

Codul EC# (European Community)

208-178-3

Funcțiile ingredientului cosmetic

SURFACTANT - EMULSIONARE : Ajutarea suspensiilor sau a dispersiilor lichidelor într-un al doilea lichid prin reducerea tensiunii de suprafață a substanțelor care trebuie emulsionate.

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE