KLUYVEROMYCES / LACTOBACILLUS / ABIES GRANDIS LEAF OIL FERMENT FILTRATE

Descriere

Kluyveromyces / Lactobacillus / Abies Grandis Leaf Oil Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of volatile oil derived from the leaves of Abies Grandis by the microorganisms, Kluyveromyces and Lactobacilus.

Funcțiile ingredientului cosmetic

ANTIMICROBIANĂ : Ajută la controlul creșterii microorganismelor pe piele

ANTIOXIDANTĂ : Inhibă reacțiile promovate de oxigen, evitând astfel oxidarea și râncezirea

ALBIRE : Înălbirea sau iluminarea nuanței părului și / sau a pielii.

TRATAMENTUL PĂRULUI : Lasă părul ușor de pieptănat, suplu, moale și strălucitor și/sau conferă volum, luminozitate, luciu etc.

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE