ABIES BALSAMEA RESIN

Descriere

Abies Balsamea Resin is an oleoresin obtained from the balsam fir (Balsam Canada), Abies balsamea, Pinaceae

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

8007-47-4

Codul EC# (European Community)

232-362-2

Funcțiile ingredientului cosmetic

FORMAREA FILMULUI : Produce, la aplicare, un film continuu pe piele, păr sau unghii

PARFUM : Comunică un miros sau un gust. Crearea unui miros plăcut perceptibil și / sau mascarea unui miros urât.

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE