ABIES ALBA LEAF WAX

Descriere

Abies Alba Leaf Wax is a wax obtained from the needles of Abies alba, Pinaceae.

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

90028-76-5

Codul EC# (European Community)

289-870-2 (I)

Funcțiile ingredientului cosmetic

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

PROTECȚIA PIELII : Ajută la evitarea efectelor dăunătoare asupra pielii datorită factorilor externi

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE