16-ALPHA ETHYL ESTRADIOLCARBOXYLATE

Descriere

16-Alpha Ethyl Estradiolcarboxylate is the derivative of Estradiol that conforms to the formula:

Codul CAS# (Chemical Abstracts Service)

345294-78-2

Funcțiile ingredientului cosmetic

TRATAMENTUL PIELII : Menține pielea în stare bună

TRATAMENTUL PIELII - EMOLIENT : Acționând ca lubrifianți pe suprafața pielii, oferind pielii un aspect moale și neted.

PROTECȚIA PIELII : Ajută la evitarea efectelor dăunătoare asupra pielii datorită factorilor externi

ALTE INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE COSMETICE